Kongsi Resepi

Thursday, 26 April 2012

Segmen : Tambah Follower Tambah Kawan

Ada segmen baru...
Kali ni, segmen : tambah follower tambah kawan, dianjurkan oleh syamirazainan dan ditagged oleh Ayuejean...
Thank you tag kita. :)

 
Sila clik gambar di atas :)


Kalau ikotkan malas nak join, sebab kite BW orang, follow dorang, tapi dorang tak reply. Macam saje je masuk, tapi tak de buat apa-apa pun.. #Tepuk tanya, tanya seleraa :)

Tapi tak pelah, memandangkan dah lama tak join segmen BW ni, aku menjoinkan diri. Sapa-sapa nak join juga, sila lah. Syarat yang simple. Cekidout!

Kita tagged awak pulak!



6 comments:

AyueJean said...

dtg dri segmen yg same....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-tambah-follower-tambah-kawan.html

mieraahajis said...

@AyueJean --> tq sudi singgah :)

syamira zainan said...

hyep.. :) sory sgt lmbat update.. jom bw.. thank sbb join segmen blog sya..

mieraahajis said...

@syamira zainan --> ur welcome :)

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom dtg follow ainun jugak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segmen-tambah-follower-tambah-kawan.html

mieraahajis said...

@Tyra Faiera --> thanks tyra, sudi singgah :)