Kongsi Resepi

Tuesday, 10 April 2012

Segman Pka Rahim : Feberet Color :)


#Sila clik gambar atas ni ye
Esok cuti! Ada yang kerja kee? Selamat bekerja ye esok. Sebelum cuti nih, aku kene tagged dengan budak kecik ni. #Sila clik, sila clik!

Join segmen Cik Pka kita nie. Feberet color.
Feberet color tu tak delah. Tak reti aku nak taksub dengan 1kaler. Tapi majoritilah kan, color yang selalu aku pilih warna HITAM dengan Merah-merah ke pink. Kirenya tak merah, tak pink lahh.. 2 color ni majoriti color baju yang aku ada. Barang-barang lain, handbag, kasut, tudung, semuanya serba HITAM. Menulis pun guna pen HITAM. Tapi nampak macam stationary atas meja opis ni banyak warna pink. 

Warna lain? Ada juga, cuma rasa janggal kadang-kadang kalau pakai baju color lain. Chenta hati pun banyak baju warna HITAM, warna pink? Memang TAK la dia nak pakai. Time raya je lah dapat tengok dia pakai baju color-color. Hehe..

Cumaaa....
Theme blog ni je warna dia lari banyak. Sebab warna ni je yang menarik di mata nie. Sejuk je tengok. Tapi terselit juga wane pink&hitam kannn.

So, jum la join segmen yang simple-miple ni!

Kite tagged awak lah!


2 comments:

LoveJean said...

ptt tsedak... heehheheheheh...

mieraahajis said...

@LoveJean --> hehehe...