Kongsi Resepi

Thursday, 5 April 2012

Emak Rayu HACK Facebook Arwah



Dari yang aku fahamlah kan, Allahyarham baru meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya baru-baru ini. Tak lama kemudian, ibunya bermimpi yang arwah merayu-rayu agar tutup acc facebook kerana AURATnya terdedah dipandangan umum dan rohnya tidak tenteram kerana banyak sangat gambar yang terdedah dan tidak tutup aurat. 

Malah, BF arwah pun tak dapat juga HACK fb arwah ni. Maybe arwah tak share password fb dia kot?

Jadi, aku sharekan kat sini, korang-korang tolong hebahkan kepada yang lain. Jadi, sesiapa yang baca entry ini sila ke facebook  dia dan report untuk delete. Pada HACKER yang bijak pandai, sila lah HACK. Orang dah bagi peluang untuk HACK kan. (Kalau pandailah.. sebab hacker sekarang pandai mulut je)

Al- Fatihah..

Sumber

UPDATE: 6 March 2012: Facebooknya telah berjaya dipadamkan. Terima kasih kepada visitor yang telah memberi kerjasama klik report. Akan datang sekiranya ada masalah sebegini boleh terus email atau contack kat blog ni. TQ

Sumber

4 comments:

Izman said...

susah jgk nk hack ni' sbb fb acc bkn senang'

mieraahajis said...

@Izman --> tu la pasal. -- Subhanallah :'(

i7 (k4c4u) said...

kalau org laki tgk fb n gbr2 arwah skrg ni boleh ke?

mieraahajis said...

@i7 (k4c4u) --> gambar biasa2 je. arwah free-hair. xde lah yg melampau2 :D al-fatihah