Kongsi Resepi

Saturday, 21 April 2012

Eeee.. Cam Tak Caya Lah!

Balik dari keje, makan-mandi-solat-siap, terus zaaaasss ke Shah Alam, amik adik kat rumah sewa nak bawa balik. Tapi singgah dulu downtown Shah Alam, boleeeeeehhh~ laaa.. Acik pening masuk situ, kedai memang banyak, tapi kiri kanan kena tengok kedai, pastu banyak simpang-simpang, so, lost mane kedai yang jadi target mula-mula. Dapat la sehelai inner yang dicari.

Kat highway, banyak betul kereta yang menghala ke KL mahupun Klang. Sedangkan jam dah tunjuk pukul 11:30pm. Oh Lupa! Esok kan hari sabtu, malam ni la meronggeng-ronggeng. Hahahaha.

Sampai rumah, terus online blog dan sewaktu dengannya. 1st tengok followers. Tiba-tiba tengok followers meningkatlah. Walaupun tak ramai mane, tapi penambahan 1-2 followers tu, alhamdullillah lah. 

Ternampak satu icon gambar ni, "Eh! Eh! Cam tak caya lah! Biar betul..." Baru 1st time wat entry pasal followers ni, tapi dah disenaraikan sebagai "FOLLOWERS TEGAR". And menjadi followers kat blog yang serba kurang tak macam blog lain. Hehehehe. #Ye, aku jakun sikit. Tak hot macam korang-korang kannnn..


#Lagi  sorang je lagi..... 

2 comments:

TiraPengemis said...

sy follow sini....percaya lah...hehee

mieraahajis said...

@TiraPengemis --> wahh.. ni pun xcaya juga, hahaha. tq :)