Kongsi Resepi

Wednesday, 18 April 2012

Segmen : Blog Pilihan Zamani 84

Whoooaaaa.. 
Lately ni asik join segmen last-last minit je. Baru semalam update segmen yang tarikh tutup lagi 2hari. Terkial-terkial menjoinkan diri. 
Kali ni, aku join "Segmen : Blog Pilihan Zamani 84".  Tarikh tutup lambat sikit, 24 April 2012.

#Sila clik gambar di atas untuk maklumat lanjut
Sekali pandang macam Aaron Aziz kan? #wahhh...nak juga aaron aziz..

Segmen kali ni memang simple.
Tiada syarat, tiada peraturan.
Tiada kriteria istimewa diperlukan.
Semua kategori blog pun boleh join, walaupun blogger yang baru berjinak-jinak.
Just be yourself (blog) =)
Setiap blog ada kelebihan tersendiri kan?

 Top 5 blogs pilihan Zamani 84 menjadi pilihan dan akan dipromosikan secara EKSKLUSIF selama seminggu bagi setiap sebuah blog di dalam 1 entry STICKY POST dan akan dimasukkan dalam bloglist Zamani 84 sampai bila-bila. Best best best ni!

Tuah ayam nampak di kaki, tuah blogger sapa yang tauuuu kaann? ^_^

32 comments:

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

mieraahajis said...

@Rahmah Ram Ram --> salam ukuwah :)

AyueJean said...

dtg dri segmen same.... =D
Singgahlah blog sy ye....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Sa Fa Az said...

salam...
BW here
^_^

mieraahajis said...

@AyueJean --> tq sbb dtg singgah :)

mieraahajis said...

@Sa Fa Az --> wkumsalam... tq singgah :)

Vanessa said...

singgah sini~
good luck! moga terpilih antara 5 blog tu :)

mieraahajis said...

@Vanessa --> same goes to u too, dear :)

Nisa said...

Saya dah join! :]

mieraahajis said...

@Nisa --> jum bw. hehe

Pka Rahim said...

hi pka pon join tau.
jom pegi blog pka :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

terima kasih..!!

mieraahajis said...

@Pka Rahim --> thanks singgah sini :)

FL blogh0use said...

weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

btw, salam perkenalan ;)

Mr. E'raz Fadli said...

BW dari segmen yang sama.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

mieraahajis said...

@FL blogh0use --> salam perkenalan. tq singgah :)

mieraahajis said...

@Mr. E'raz Fadli --> tq BW here :)

ary_lee said...

Datang menyinggah malam2^^

*Copypaste je yang mampu^^

+kasih+ said...

jalan-jalan BW dr segmen yg sama.. ;p

http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

Maaflah ayat nye same je ;p

mieraahajis said...

@ary_lee --> tq dtg menyinggah :)

mieraahajis said...

@ kasih --> hahaha. sume macam tu :)

keli menari said...

dari segmen sama. salam ukhwah :)

CIK Eeqa's :) said...

Dari segmen sama :)

Thanks sudi singgah.

mieraahajis said...

@keli menari --> salam berkenalan

mieraahajis said...

@CIK Eeqa's :) --> tq membalas kunjungan :)

Cik mama said...

Hai Cik mama dtg dari segman yg sama.. balas kunjungan kamu dan follow sini juga... siggah blog cik mama lagi yerr... nice day to u. ^_6

mieraahajis said...

@Cik mama --> tq sudi singgah cikmama :)

atie tyra said...

hai ! dari segmen yang sama :) balas kunjungan dia .

mieraahajis said...

@atie tyra --> tq sudi singgah :)

Lily said...

Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme ^_^

Sh Hily said...

salam singgah n follow cnie dari segmen yg sama..jemput singgah ke blog ifa n sudi2lah follow balik..hihi=)

mieraahajis said...

@Lily
--> tq sudi singgah :)

mieraahajis said...

@Sh Hily --> tq sudi singgah dear :)