Kongsi Resepi

Thursday, 5 April 2012

Contest The MOST Faboulous Blog by Miss Lovouis



Wow! 1st contest aku join semenjak jadi warga blogger ni. Dan juga contest yang TAK PERLU meng-TAG blogger lain. Mana tau kot-kot rezeki ke, kaaannn.. Hehe.. 
Hadiah dia pun menarik juga taw. Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah: 

First Prize: 
RM 50.00 *cash/topup + Ape-ape permintaan untuk blog. Eg (backgrounf / banner blog) + Entry khas untuk blog korang + Sticky post blog korang selama 3hari

Second Prize:
RM 20.00 *cash/topup + Ape-ape permintaan untuk blog. E.g (background / banner blog)

Third Prize:
RM10.00 *cash/topup + Ape-ape permintaan untuk blog. Eg. (background / banner blog) 

Untuk TOP Refferal:
RM 5.00 *cash/topup + Ape-ape permintaan untuk blog. E.g (background / blog) 

Btw, semua list prize tu aku copy dari tuan punya blog, Miss Lovouis.


Wah, hadiah dulu aku bagitau. Ni syarat-syarat penyertaan:-
  1. Follow blog  Miss Lovouis Miss Lovouis  
  2. Wajib buwat entry pasal "Contest THE MOST fabulous Blog by Miss Lovouis"
  3. Copy dan paste banner contest :)
  4.  Publish dan jangan lupa Link kan entry dekat ruangan komen . Attention!!  Kasi link biar betol sekali dengan link entry korang sekali k kalaw tidak penyertaan anda ditolak mentah - mentah . v.^_^

Notepad: Sape-sape yang nak join. Silalah. Tarikh tutup lambat lagu nie :)


4 comments:

Cik Adieb said...

Wah,best contest ni :D

mieraahajis said...

@Cik Adieb --> cik adib, jum la join... ada lagi 1 G.A, lupa nak tagged

Miss Lovouis said...

Salam , hype contest da tamat .
THANX 4 join my contest . .
Checked ur contestant .
Nice blog !
GOOD LUCK ^__^

mieraahajis said...

@Miss Lovouis --> tq sudi singgah :)