Kongsi Resepi

Wednesday, 2 May 2012

Murni SS2


Malam birthday mama (1-May-2012), ayah ajak makan kat luar. Birthday binik die a.k.a mama aku. Hehe. Sanggup tu seharian tak makan nasi, walaupun perut minta di isi, terpaksalah tahan nafsu, tu pun makan pisang goreng kasi alas perut. Tempat standard kiteorg, SS2 Murni, PJ. Tak de tempat lain dah. Nasib senang dapat empat duduk.

Pergi sini, sebab jakun je tengok pekerja dia boleh hafal menu, tak payah nak tulis-tulis atas kertas. Ada sekumpulan rombongan keluarga meja sebelah kiteorang, dorang bentang 6meja, agak-agak berapa ramai? Masa dorang duk order, kiteorg tengok lah pekerja nie amik order DAN repeat balik apa yang dorang ni order, DAN tak de satu pun makanan yang tersalah bagi. Kiteorg yang 6 sekeluarga ni pun, terkial-kial nak order. Hahaha. 

Just makan, chicken chop, 

Hawaiian Bread,

 mee raja, 

sandwich versi BIG MAC,

 nasi goreng chicken chop.

 Air paling best, I Love U, I kiss U, DAN Ice Blanded Milo Dinasour. Aku syorkan order Milo ni. Tak sia-sia wei, memang cukup rasa.. 

#Ni adalah milo tabur!

Ke masa tu kritikal lapar??

1 comment:

Zaidalifah Hussin said...

bonde bw sini wow best tosei tu..nampak sedap sangat...

bonde dah follow blog ini. tq.

http:kumahuitu.blogspot.com