Kongsi Resepi

Thursday, 10 May 2012

Pendapat..

Hujung minggu ni, 13-May-2012, Hari Ibu kan?
Korang dah ada plan ke nak bawa mama korang pergi mane-mane? Kepada ibu yang da kembali ke rahmahtullah, salam takziah diucapkan, jangan lupa hadiahkan Al-Fatihah dan Yassin kepada arwah mama korang ye. :'(

Last year, just beli cupcake. Masa tu musim cupcake baru nak "up". Hehe..

So, back to basic, lagi 3 hari je nak hujung minggu ni. Last week birthday mama, aku belanja makan kat Tanjung Harapan, Port Klang, tapi celebrate 2minggu awal lah. Hehe. Sebab, atuk dan nenek ada kt KL, alang-alangkan. Jadi, sempat lagi nak cari hadiah untuk mama, tapi dilemma tak tau nak beli hadiah apa.


Antara yang tersenarai:

Perfume

atau

Handbag

 atau


Bodyshop Set
#Semua adalah hasil pakcik google

So, boleh korang bagi pendapat tak nak belikan yang mana 1?
Cuma perfume je not sure nak beli brand ape & bau wangian macam mana. Kalau untuk diri sendiri, taulah cita rasa, tapi ni untuk Ibu kan. Hehe :)


7 comments:

AyueJean said...

Handbag lg sesuai.....

Ardini Izzati said...

Kalau perfume taktahu nak pilih yang mana. Try godek2 bilik mama sis. Test sikit bau perfume dia. Then cari yang lebih kurang sama :)

zera eira said...

handbag! :)

mieraahajis said...

@AyueJean --> handbag? hurm.. mau 2,3 jam duk dalam butik nanti :D, btw, thanks yeah! :)

mieraahajis said...
This comment has been removed by the author.
mieraahajis said...

@Ardini Izzati --> perfume die letak dlm handbag die. kang godek2 hbag, kate kite nak amek duet die plak. akan diusahakan untuk amek bau die. :D , btw, tq bg opinion :)

mieraahajis said...

@zera eira --> whooa.. da 2 bg idea handbag. 2 handbag, 1 perfume.. hurmm.. tq bg opinion :)