Kongsi Resepi

Thursday, 31 May 2012

Lava Grill Burger

STICKY NOTE


Salam bloggers...
Hari ni, aku nak promote Lava Grill Burger @ Burger Bakar....
Adalah dari usahawan muda yang baru melonjak naik. :)
Yang akan mula beroperasi pada 14 May 2012, Isnin, 6ptg bertempat di Serdang.


Lava Grill Burger adalah burger yang diGRILL, daging yang dimerinate dengan resepi rahsia, disertakan dengan sos cili, cheezy, cheese, black paper, salad, mayonise dan juga roti yang lembut.

So, marilah beramai-ramai berkunjung ke Serdang, untuk mencuba grill burger resepi daging yang tersendiri.
Nak tau sedap ke tak, sila lah beli, belum cuba, belum tahu, dah cuba, pasti nak order lagi, :)

Untuk pembukaan minggu pertama, ada promotion tau. Korang just print coupun yang ada kat fanpage tue, then tunjukkan masa membeli Burger ni nanti. Akan dapat diskaun sesapa yang membeli LAVA GRILL BURGER..


Jom ramai-ramai ke Lava Grill Burger. Nak tahu lebih lanjut, clik sini :)







4 comments:

Hafizah Zainal Abidin said...

Jom Join Sini (!) Ada Banyak Tutorial Di Sini (!) mynameishafizah.blogspot.com/ :D

mieraahajis said...

@Hafizah Zainal Abidin --> ok...

nia marlissa said...

nampak macam sedap.. tapi jauh :(

Ahmoy Si Merah said...

jom join contest iena eliena & nurul farain ^^

http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html


http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/contest-edit-photo-for-me-by-nurul.html

dah join > ? jgn lupa tulis nama saya dalam post tu , tQ :)