Kongsi Resepi

Wednesday, 23 May 2012

Al-Fatihah, Kak Norma

Masih ingat ENTRY ni? 

Isnin haritu (21/5/2012), keadaan Kak Norma dalam kritikal. Kol 4 am tadi oksigen drop to 50% then sampai la subuh drop sampai 30% ...kol 8 am tadi, oksigen dsh naik dah n skrg lvl 70++ camtew . But keadaan Kak Norma sangat tak bagus . Matanya sangat bengkak n mata dia dah terkuar sket n sangat bengkak n merah ...




Pagi ni, aku terkejut sangat-sangat. Setelah dalam setahun lebih bertarung dengan penyakit kanser, akhirnya, ALLAH menjemput juga dia. 

Innalaillahiwainnailahi rojiun....

Aku dapat info pun dari page Kak Moon..

Salam Takziah buat kak moon sekeluarga... Walaupun tidak mengenali, saya sebagai saudara di dalam Islam mendoakan kesejahteraan dan keampunan Allah buat almarhum... 

Moga diberi ketabahan utk meneruskan hidup yg sementara ini.. InsyaAllah di syurga Allah yg kekal abadi disatukan semula cinta murni Norma & Talib & Rafiq..

Semoga Allah mempermudahkan perjalanannya di sana...amin

Al-fatihah... 


Sumber: Kak Moon 

3 comments:

Ardini Izzati said...

Al-Fatihah.

zera eira said...

al fatihah semoga arwah tenang kat sana. aminn

mieraahajis said...

:'(