Kongsi Resepi

Monday, 21 May 2012

Handmade Tasbeh Iman Collections

Salam  readers... 
Lama juga tak on blog n banyak entry tertangguh nih. Oklah, seperti sedia maklum, malam ni, 21-Mei-'12, adalah malam 1 Rejab, Imam Syafiie rahimahullah berkata, ada 5 malam dalam setahun, ALLAH SWT bukakan pintu langit, salah satunya adalah malam 1 Rejab...Bulan Rejab dikenali juga sebagai bulan Istighfar...

Jadi,perbanyakkan doa mudah-mudahan ALLAH ampunkan dosa kita, memakbulkan doa kita pada malam 1 Rejab.. Perbanyakkan Istighfar, minta ampun daripada ALLAH SWT....

Sempena malam 1 Rejab nie, malam ni juga aku launching-kan Handmade Tasbeh Iman, iaitu handmade tasbih, yang terdiri daripada 33 dan 99 manik untuk setiap tasbih. Handmade Tasbeh Iman juga menyediakan koleksi tasbeh yang unik, cantik dan dengan harga berpatutan, boleh dijadikan sebagai barangan hantaran perkahwinan, cenderahati kepada hadirin masa kenduri kahwin, hadiah, atau koleksi sendiri. Moga pahala berpanjangan selagi ianya digunakan, InsyaALLAH! :)


Jom, ke page Handmade Tasbeh Iman saya dan LIKE. :)
Kalau barangan lain kita boleh support/like, takkan saya punya tasbeh tak boleh? Hehe..

So, kepada bakal pengantin yang akan membuat kenduri kawin ke, company-company yang bakal nak buat majlis berbuka puasa ke, majlis rumah terbuka ke, boleh lah tempah sekarang. :)

2 comments:

Ardini Izzati said...

InsyaAllah moga2 amalan kita diterima Allah SWT :)

mieraahajis said...

@Ardini Izzati --> amin. mudah-mudahan :)