Kongsi Resepi

Friday, 23 March 2012

Beg Tangan Macam Dalam Komik

Hairan dengan tajuk entry kali ni? Waahhh.. Da hujung-hujung bulan, confirm ramai yang Q depan ATM mesin dan peniaga nasi campur kat area-area opis mesti kurang customer untuk minggu terakhir setiap bulan. Restoran-restoran makanan yang best, masyuk lah kan. Ala, sekali sekala kan makan mewah-mewah ni. Kerja penat-penat, tapi asek makan kat warung je, tak syok juga kan.

So, kaum-kaum lelaki sure pergi masjid untuk solat jumaat, kaum-kaum hawa, apalagi, membzkan diri di shopping mall untuk membelibelah kan. Tak gitu? Hehehe. So, sapa-sapa yang nak membeli handbeg baru, try la beli design yang terbaru ni. Ia boleh menipu mata kita tau, kadang-kadang buat kite keliru. Tapi tak tahulah kat Malaysia dah keluar ke belum.

Kalau tengok betul-betul, semua gambar kat bawah nie adalah handbeg sebenar bukan lukisan atau dalam komik.


--> Giler Cool!

2 comments:

Cik Adieb said...

yg biru tu smart :D

mieraahajis said...

@Cik Adieb --> handbag & wanita umpama lirik tanpa lagu. hehe