Kongsi Resepi

Tuesday, 20 November 2012

Baju & Tarikh Kahwin = Khairul Fahmi+Leuniey Natasya

2-2 insan ni pernah menjadi bekas tunangan orang..
Si Jejaka ni GF silih berganti...
Teringat ex-GF dia yang sorang tu wat surprise untuk birthday party untuk si Jejaka ni..
Aku tengok kat utube, AUCCHH!! terasa macam SS :/

Tup tup jodoh dorang tak lame..
Silih berganti sampai terjumpalah jodoh yang ditetapkan oleh-Nya..
Si Gadis ni pun, pernah jadi bekas tunangan orang...
Dan dia bukan sesapa..
Tiba-tiba je femes kaaaann..
Sapa sangka,
Dari pertemuaan untuk iklan perfume simply-siti..
Dari situlah dorang mula rapat.. -- rasanyalah kot



So.....
Pejam celik pejam celik..
Jodoh dorang dah sampai..
Esok, Khairul Fahmi Che Mat aka Apek.
Akan mengumumkan tarikh perkahwinan dia dengan Leuniey Natasha aka Leuniey..
Dalam satu sidang bersama pihak media yang akan diadakan di Hotel Royale Bintang Damansara..
Tempat ni juga adalah merupakan penaja lokasi perkahwinan dorang..
Wow!!


Dikhabarkan juga di majlis perkahwinan dorang akan mengenakan busana pengantin rekaan pereka Ezuwan Ismail.
Malah, Ezuwan juga telah tweet sekeping gambar yang menunjukkan Leuniey sedang fitting sehelai busana rekaanya..

 

 Benda elok, elok dipercepatkan..
Sama cantik sama padan.
Semoga berkekalan ke anak cucu ye nanti..

psssstt -- Ape cerita dengan bekas tunang Leuniey tu dan juga bekas kekasih Apek -- Dahlia Teck?? :D



4 comments:

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

ajal, maut jodoh pertemuan 2 semuanya telah ditetapkan oleh Tuhan.. kita merangcang Dia yang tentukan... ^-^ moga mereka bahagia n kekal selamanya... :)

missmeraa said...

@Ahlam Miera Amirul Shafie --> tu la..
sapa sangka.. ni jodoh dorang..
sama cantik sama padan :)

AyueJean said...

Eloklah kawen......
Dari kontroversi penuh sana sini....
Masyarakat pun naik menyamppah......
Hehehhhe...

missmeraa said...

@AyueJean --> nsb dgn si cantik.. kalau DT?? OMG OMG!!