Kongsi Resepi

Thursday, 19 July 2012

Segmen : Nostalgia Ramadhan


Ramadhan tinggal 2hari je lagi..
Malam ni ada pengumuman puasa dan esok (insyaALLAH, kalau sabtu jadi puasa)
adalah solat terawih yang pertama...

Jadi, aku join segmen dari UmmuAinries, teringat kisah di bulan ramadhan...
Jum lah, korang pun boleh join jugaa...

-----
Semua ada di --> SINI <--
Bukan tak nak buat entry kat sini,
tapi cerita dia TERLALU panjang...
Lagipun, aku da coretkan memory ni, 2tahun lepas..
Buat tatapan 3generasi arwah atok & nenek (Mohamad & Hawa)
Ni je kenangan yang tinggal..
Moga kalian ditempatkan di kalangan orang yang beriman..
Al-fatihah...

5 comments:

C'Jai said...

Salam..terima kasih join...
Dah bace..terharuuuuu...

missmeraa said...

@C'Jai --> tq sudi singgah :)

C'Jai said...

jom baca nostalgia kengkawan yang lain, sementara menanti keputusan pemenang di link
http://ummuainries.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-nostalgia.html

Emas Putih said...

Salam Ramadhan.. terjan entry awak.. follow sini jugak.. hehe http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-nostalgia-ramadhan.html

C'Jai said...

salam... jom ke laman Kembara Mencari Redha iLahi..semak siapa pemenang2 segmen tempoh hari di link --> http://ummuainries.blogspot.com/2012/07/dan-pemenangnya-ialah.html