Kongsi Resepi

Friday, 11 January 2013

Selamat Datang 2013!

Assalamualaikum..
Salam Tahun Baru, Azam Baru, Umur Baru,Rezeki Baru
Dan segalanya baru laa..

Hari ke 11 baru nak update entry 2013 kaaaaaaann..
Bukan tak ada idea, tapi tak ada masa nak update..

Tak ada yang menarik pun..
Azam tahun lepas yang tak tertunai,
Macam biasa, 
Postpone ke tahun ni.. Heheheheh. :D

Tahun ni juga adik lelaki tunggal bongsu masuk ke alam persekolahan menengah!
Terasa macam dia nak masuk darjah 1 plak..
Cepat betul masa berlalu..
Dah jadi orang bujang.. 
Lepas ni ada aweq plak.. Hahahha..

Sedar tak sedar dah jadi permenant staff kat PPJ ni..
Hari-hari duk ulang alik KL-Putrajaya... 
Kalau lambat kluar rumah, 130km/j la jawabnya kat MEX tu..
Kalau keluar rumah ikut timing,
Baru boleh menikmati keindahan sepanjang perjalanan ke tempat kerja.. Huhuuh
Sampaikan boleh cam lah port-port anjing yang lepak tepi jalan tue..
Kadang-kadang jumpa no plate kereta yang sama setiap hari..

Laiiiiiinnnn.....
Hurm... rezeki alhamdullillah...
Melimpah-limpah rezeki dengan SD2 walaupun tak sekencang senior kaaann..

Dan juga, 
IMAN da pandai kluar rumah...
Aku ni xde pengalaman kucing indoor kluar rumah kan..
Cuaklah juga mula-mula tu...
Sebab tak tahan tengok kawan-kawan dia kat blakang rumah ni...
Lompat sana lompat sini..
Ingatkan hilang, nasib dia balik rumah balik..
Orang kate sejauh mana kite buang kucing tu, 
Kucing tu akan balik ke rumah kita balik kecuali kalau dia da mati la..
Apatah lagi kalau kucing kluar sendiri...

 

Pssstt!

2 comments:

AyueJean said...

Selamat Hari Kesebelas Tahun Baru!!!

SD2 untuk kuruskan?? Untuk gemuk ada tak?

missmeraa said...

@AyueJean --> rsanya ada jugaaa..