Kongsi Resepi

Friday, 25 January 2013

Kalaulah tahu awal-awal...

Semalamkan cuti Maulidur Rasul..
Arini keje sehari..
Isnin plak cuti lagi -- Thaipussam..

Sebab leka siapkan task,
Leka fikirkan offer kerja baru ni..
Tak perasan plak Isnin public holiday..

Kalaulah tahu awal-awal dapat tahu Isnin ni PH,
Aku apply cuti hari ni (Jumaat)..
Dapat cuti lamaaaa...
Boleh balik kg. ziarah kubur arwah atok+nenek..
Lama tak balik kg. rasanyaa..
Harini pun ramai staff cuti.
Nikmatnya...
Harap-harap tak de yang ngengada nak munculkan masalah yang compicated ni!



Dengan nikmat hujan seharian pagi tadi..
Sejuk-sejuk dipagi hari ni..
Perghh!!
Angan-angan je la kalau badan ada kat rumah skarang ni..

Hehehehehe..
Apa lagi..
Layan movie la memandangkan ada orang atasan yang dah cuti..

#Sure jalan ke pantai timur JEM nanti hari ISNIN..

3 comments:

Liza Licha said...

samalah kita.. saya sbb dah habis exam, sekarang cuti.. hari pun dah lupa.. :)

missmeraa said...

@Liza Licha -- hahaha, itu normal bagi sorang student. lepas hbs xm, lagi la boring lagi2 bila da balik rumah family :)

AyueJean said...

Dah lambat dah nak fikir pasal cuti tu...
dah sampai tempat keje pun kan...
Hehheheheheh..