Kongsi Resepi

Friday, 28 September 2012

Typo Error

Tulis surat, tulis email, chit chat apatah lagi menaip entry kat blog yang panjang lebar ni..
For sure kan korang tak pernah tak kena TYPO ERROR a.k.a salah taip kan...
Sebelum munculnya FB, dulukan femes dengan MySpace and Friendster...
Elehh.. Sure korang pun ada kaan.. 
Tp semenjak FB ni da ada, benda lama dilupakan..
Hehehehe Termasuklah aku :D

Sebelum adanya Skype, 
Dulu femesnya MSN dan juga YM..
YM siap boleh lukis2 kat wall tu, main game etc...
Boleh conference lagii..
Masa tu lah tunjuk skill nak menaip laju sampaikan terkuarnya typo error..
Huhuhu..

Tadi masa tengah belek-belek buku nota zaman study dulu, 
Ternampak perkataan-perkataan typo error..
Siap salin tu.. Tak tahan betull..
Bila baca balik..
Kelakar giler!! Kena bahan sampai habis U laa..

Antaranya:
Tado --> Tido
Prosuct --> Product
V --> X (Tidak)
Niasa --> Biasa
Prime Ministry --> Prime Minister
Basketketball --> Basketball
Kebey --> Lebey
Pk --> ok
Uptoen --> Uptown

Paling puaka sampaikan kena bahan,
Uptoen a.k.a Uptown..
Lucu jeeee..
Rindu plak kawan-kawan, situasa situasi, kenangan masa study dulu..

Korang takkan lah tak pernah ada typo error kaaann?

 


1 comment:

Afiq Yassin said...

Follow sini.. jom follow afiq juga.. huee