Kongsi Resepi

Sunday, 2 September 2012

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin

Sekejap je masa berlalu...
Ramadhan pun dah nak pergi...
Adakah Ramadhan yang meninggalkan kite atau KITA yang akan tinggalkan Ramadhan?
#Muhasabah Diri

Macam mana persiapan raya?
Esok aku last keje..
Bestnya korang yang dah last kerja arini..
Sob.. Sob..
Mood keja ni da ke laut dah ni..
Radio kemain eh putarkan lagu raya jee..
Jeles tgk adik dah start cuti arini..

Semalam ntah tiba-tiba siap-siap packing baju dalam beg..
Cari baju-baju kurung yang nak pakai untuk cuci pinggan, masak, jln raya malam-malam...
Hahahaha..
Tu pun dah penuh 1 beg, 
Belum lagi kasut, selipar pergi kepci, sandal g cari lemang kat kg.. 
Hehehehe

Oklah, dikesempatan ni.
SAYA, mohon maaf andai entry-entry ni ada yang terguris ke sapa-sapa yang membaca..
Walaupun kita tak pernah bersua-muka, hanya di alam maya..
Tapi ikatan silaturrahim tu..
Tanpa blog ni, maka tak kenallah korang-korang kat sana..

Yang memandu balik kg, 
Berhati-hati, mengantuk, berenti tepi, rehat jap.
Yang balik kg, 
Pastikan kunci semua pintu dan tingkap,
Takpun isi borang Ops Selamat kat balai polis berdekatan.
#Ingatan untuk diri sendiri

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin :)
Ni raya tahun 2009.. Hehe..
Ce Kelik Gambar tue. :)

Tahun 2012. Hehehe


2 comments:

Cik Rongoks said...

selamat hari raya ! ^^

missmeraa said...

@Cik Rongoks --> slamat hari raya :)