Kongsi Resepi

Wednesday, 27 February 2013

With Love -- 3Hari Lagi..

Alhamdulillah...
Kerja semua dah siap..
Lega dah boleh tinggalkan tempat ni dengan senang hati..

Tapi kadangkadang sayu juga nak tinggalkan..
Makin nak dekat hari dia..
Kemain lagi dorang saiko..
Katanyaaa..
Nanti tempat kerja baru terdengar-dengar ada orang panggil akak, kakyong etc..
Tu mainan perasaan jee..
Nanti kat tempat keje baru,
Dah tak boleh buat benda tu benda ni...

Alahaiii..
Sampaikan dapat statement laa..
Hati nanti mesti kat sini..
:'(

Next story...

Semalam tetiba dapat br8fast McD...
Sebab dah ada atas meja kaann..

Aku ingatkan bos yang belanja..
Yang staff lain ingat aku yang belanja..
Siap terima kasih lagi..
Semuanya salah attack..
Rupa-rupanya staff baru masuk sebulan aritu yang open table..
Hikhikhik..

Katanya sebab aku aritu demand..
#memainjepungbergurausendaaa..
Then terus dia beli untuk1team..

Heeeee..
TQ Aisa..
Semoga dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah yeee...


Gaji dah delay 2hari dah ni
Tapi Allah berikan rezeki yang lain di pagi hari.. :)

2 comments:

AyueJean AJ said...

Bak sikit..... =P

missmeraa said...

@AyueJean AJ -- klsentral jomm. hikhikhik.. ke da abes $$? :D