Kongsi Resepi

Thursday, 28 February 2013

With Love -- 2Hari Lagi...

Bulan ni ada 28hari je..
Esok dah masuk bulan baru...
OMG!!


Kalau kelmarin makan McDonalds youuuu...
Semalam makan nasi lemak..
Hohohoho...

Ni baru betul dari kaklong ni haaaa 
:D

Aku memang dah pasang niat dari last week..
Nak belikan makanan utk dorang ni..
Mujurlah kelmarin tak beli nasi lemak,
Kalau tak bertembung dengan McD dan jadi pemalas ular sawalah lepas tu nak buat kerja..


Rezeki dorang..
Bangun pagi-pagi...

Mandi, solat, siap siap..
Terus order 15bungkus..
Nasib tak de org yang datang beli masa tu..

5 untuk rumah,selebihnya bawa ke ofis..
Hehehehe..
Safety first!
Nasib lemak yang 9 bungkus tu aku letak kat tempat duduk sebelah then pakaikan seatbelt lagii..
:D

Seharum semerbak santan bau dalam kete..
Dah sampai ofis..
Letak kat tempat dorang then tinggalkan note
|
|
V

Kalau ada lebih, sedekah kat sape-sape... :)

Teringat ex-offismate dulu..
Memang lapa kaw kaw, tapi makan tak habis..
Acaner?

Hehehehe

1 comment:

AyueJean AJ said...

Hehhehehe......
Sebab nasi banyak sangat kot...
Tu yang tak abis...