Kongsi Resepi

Saturday, 1 December 2012

1 Disember 2012

Bye NOVEMBER
Hi DISEMBER!

Pejam celik pejam celik..
Dah hujung tahun..
Kejap betul masa berlalu...

Bulan 12 ni la masa cepat berlalu..
Sebab lepas ni dah masuk tahun baru.. Huhuhu..

Dan juga bulan ni juga ada special date. 
12-12-12 :D
Kalau tarikh ni jatuh weekend,
Kompom ramai yang book untuk tarikh wedding!

Pada masa yang sama juga,
Bulan ni lah banyak mitos-mitos yang tak betul keluar nanti..

Dan sedar tak sedar, 
Lagi setengah tahun nak raya!
Tapi puasa tak ganti lagi nih!

Macam tak cayalah dah hujung tahun..
Tahun depan,
Peningkatan umur, saiz badan, dan sewaktu dengannyaa..

30 hari lagi nak New Year! 
Rasa macam baru je lagi celebrate New Year 2012 aritu.. 
Moga dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik,
Dan diberkati segala urusan ni.. -- Aminnn

2 comments:

licha liza said...

cepat je masa berlalu.. :) harap2 semua impian dapat tercapai

missmeraa said...

@licha liza --> wish tahun ni mcm kene postpone je ke tahun depan.. hehehe