Kongsi Resepi

Tuesday, 11 December 2012

SEGMEN CIKMUN : DOMAIN FREE UNTUK BLOGGERS

Hai... 
Lamanya tak join segmen-segmen ni..
Bukan apa, kadang tu jadi complicated bile kau kena like/folo kat semua sosial networking yang kau ada.
Twitter, Instagram, LIke tu Like ni, Folo sane folo sini..
Pastu folo penaja segala jadahnyaa..
Tu yang mood spoil nak join tu..

So, memandangkan mood aku arini ok..
Lagi-lagi ramai wat cuti sendiri, 
So aku nak join -- 

SEGMEN CIKMUN : DOMAIN FREE UNTUK BLOGGERS



Aku tergerak hati nak join segmen ni sebab akan dapat domain free.. 
Sapalah yang baik hati nak bagi tu..
Bukan senang orang nak bagi free kaaaann..

Syarat2?
Semua ada kat link gambar atas ni..
Jum!!!

2 comments:

CikMunBlogger said...

assalamualaikum .

terima kasih join segmen mun .
segmen mun dah berakhir pada 15/12 .

sila klik sini .
http://www.munviolettaxious.com/2012/12/perhatian-senarai-peserta-segmen-cikmun.html

untuk daftar domain , klik sini .
http://www.coklateyes.my/2012/12/soalan-hantu-cara-dapatkan-hadiah-hebat.html


untuk tukar blogspot ke .my , klik sini .
http://www.coklateyes.my/2012/12/berita-gembira-tutorial-tukar-domain.html

selamat ber - domain :D

CikMunBlogger said...

assalamualaikum .

terima kasih join segmen mun .
segmen mun dah berakhir pada 15/12 .

sila klik sini .
http://www.munviolettaxious.com/2012/12/perhatian-senarai-peserta-segmen-cikmun.html

untuk daftar domain , klik sini .
http://www.coklateyes.my/2012/12/soalan-hantu-cara-dapatkan-hadiah-hebat.html


untuk tukar blogspot ke .my , klik sini .
http://www.coklateyes.my/2012/12/berita-gembira-tutorial-tukar-domain.html

selamat ber - domain :D