Kongsi Resepi

Tuesday, 14 February 2012

Tak ada dalam listing

Lepas balik keje, jumpa mrMok. Weekend lepas tu tak dapat nak jumpa, so postpone la ke hari ini. Kiteorang just pergi makan, makan n makan. No shopping! Ongkosnya ngak ada dong. Hehe.

So, masa nak duduk tu, sebab aku yang pergi order and belikan makanan, tiba-tiba dia bagi kad. OMG! Terkejut acik tauu.. Sebab aku tak dan nak beli kan pape present untuk dia. Ingatkan kad je, then get another surprise. Dia kate, ni sekali dengan present birhday. Huuuuhh T_T .. Birthday kite lambat lagi la, tak dapat hadiah da.

Tapi yang buat aku betul-betul surprise bila dia bagi "mini camera". Terharu mak, ok. Sebab benda ni takde dalam listing dan tak tertarget pun akan dapat benda ni. Hehe. Dan aku pun da lupa pasal mini camera ni. 3,4 bulan lepas ada juga tengok-tengok.. Bukan camera semata-mata, tapi ia adalah pendrive. But I love it, sayang. Thank you, awak :)



Sekarang dah macam-macam design dah pendrive ni. Ish! Ish! Ish!


Awak, kite nak macam ni boleh tak? Heeee... *Blingbling mata*



No comments: