Kongsi Resepi

Friday, 5 April 2013

Bila Kerja Dah Siap....

Start pukul 10pg sampai lah sekarang,
Aku tak de buat apa.
Dan tak tahu dah nak buat apa.

Sebabnya, report dah hantar kat kat bos pukul 9 tadi..
Act report dah siap pagi semalam, 
Tapi kalau aku anta terus report, 
Kang mati akal tak tahu nak buat apa nanti.

So, pagi tadi dah send report by email,
Kerja aku just tengok Runningman je la sampai sekarang ni. -.-''

Part-part yang lawak tu aku kena tahan gelak.
Kang tak pasal-pasal kantoi kaann..

Dah habis running man,
Tengok Masam Masam Manis pulak..
Sekarang ni majoriti semua tengah meeting.


Tak tahu dah nak buat apa..
Pergi bank kat bawah pun,
Rasa kejap je dah naik opis balik.

Nasib hari ni Jumaat..
So mood kerja memang dah takde.
Hehehehe..

Selamat berhujung minggu korang! 

Ala-ala macam Amazing Race dorang  ni.

3 comments:

AyueJean AJ said...

Samalah sini pun...
Hari2 takde keje....
orang2 besar cuti panjang pulak tu...
huhuhuhuh..
Idea je takmo mari...
Kalau tak dah boleh ada 13 entri sehari dah.... =P

Farah Waheda Wahid said...

samalah ni...kerja dah siap jadi buntu jap... ^_^

missmeraa said...

@AyueJean AJ time dia BZ tu la idea melimpah2. kalau free ni, 1 pun xde kan.