Kongsi Resepi

Thursday, 23 May 2013

Penambahan Umur Setahun Lagi -- Part2

Kesinambungan Part1
----------------
Taraaaaa...!!
Besaq baqhang!!


Bayangkan dia pegang benda ni kat mall tadi.
Mama dia kata,
Couple yang jalan sebelah pun pandang tak benti..

Ni f-MIL - suweetkan!
Cupcake ni mmg sedap!


Berat n sama tinggi dengan aku..
Benda memang yang tak pernah pun aku terfikir..

Ingatkan Scha and Awal je yang ada..
Amik!!
Duk sebelah pun dah penuh tempat duduk..


Macam mana aku bawa balik rumah?
Haaaaa..
Pikul laaa letak atas bahu sebelah..
Macam pikul beras tu..

Nak lalu pun terlanggar kusi meja makan..
Tak sempat nak letak,
Tengok sapa yang landing dulu?
Kemain budak ni..



Masa ni la baru aku terasa besar gile menatang ni..

Untuk Awak,
Terima kasih untuk semua ni.
Kite betulbetul speechless sangat.
Makan pun menggigil sampaikan ayam boleh "terbang"..
Kehkehkeh..
Dari lapar terus kenyang..


Thanks untuk suwet cupcake tu..
Sedap sangat-sangat..
Awak bagi benda ni terasa kite still lagi muda..
Hahahaha..

Dan juga, terima kasih untuk semualaaaahhh..
Kite terharu tapi kena control,
Nanti ayam tetiba jadi "masin"..

Harap awak sentiasa dengan kite..



Love Awak Angat-angat!! :)

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

alo lo lo...tomey nyer... happy birthday dear...semoga panjang umur, murah rezeki, dikurniakan kesihatan tubuh badan selalu dan kebahagiaan serta kejayaan di dunia juga akhirat...

missmeraa said...

hehe. tq tq.. aminnn :)