Kongsi Resepi

Friday, 14 June 2013

Happy Birthday, Awak!!

Haiihhh.. Lamanya tak update story..
Bukan sebab sebok keje kat ofis -- memang sentiasa free la kat ofis ..
Kadang-kadang tu sampai 2 minggu tak de task nak buat.
Tapi macam tak idea nak update cerita pape kat blog ni..

4hb June aritu, 
Birthday chenta-hati..
Kalau sebelum ni aku kena wakenebeb dengan dia.
Kali ni turn dia plak.

So terpikirlah nak buat kat Chili's..
Sebab kalau makan kat sana, 
Selalu nampak ada birthdaysurprise..

Ye la, kalau makan kat SR, 
Nampak sangat dan aura birthday tu tak rasa 
Cheewaaahh - auralahsangat yeee..

View instagram, 
Tanya sis Fida, dia pun bagitau sekiansekiansekian kalau nak buat kat sana..

Lepas balik keje, 
Terus gi dinner. 
Kiteorang ni..
Sapa birthdayboy/girl masa hari tu,
Memang jadi king/queen laa..
Kena layaaaaann elok-elok..
-.-'''

Dia kate nak makan kat Chili's --fuuhh ada chance ni..
So, da order semua, dia nak gi toilet jap.
Masa ni lah aku panggil waiters nak request surprise untuk dia.

Then dah habis makan semua,
Keluarlah surprise lagu birthday TAPI bukan untuk dia, 
Untuk customer lain. 
Masa tu dia dah cuak,
Dia tanya aku ada buat ke tak macam tu,
Aku cakap mana ada, tu kan untuk customer tu. Terlupa plak nak request. (kononlahkann)

Dah setel kat customer tu, 
So, staff Chili's ni pun nyanyi lagi.. 
Terus pergi kat dia.. Senyum jee..
Aku pun act debar-debar juga ok kot kot plan tak menjadi ke ape kee..


 

Dapat la free birthday song + brownies aiskrim cake + gambar + card wishes from Chili's.
Walaupun tak seberapa, tapi ni adalah 1st time aku wat macam ni. 
Kehkehkeh..

Hadiah? Katanya postpone lepas raya..
Tau dia request ape?

Amboiiiii

Dear Mr. Reezman,

Being with you is always wonderful. 
I love the times we spend together, and I feel so lucky to have someone like you in my life.
I think what we have is really special and so are you....
Happy Birthday With LOVE!! 

No comments: