Kongsi Resepi

Sunday, 1 September 2013

Selamat Harijadi, Ayah!

Harijadi ayah--
Senang ingat..
Hari ni Merdeka,
Esoknya harijadi ayah.. ;)

Alhamdulillah,
Ayah masih lagi sihat,
Masih lagi disisi kiteorang..

Terimah kasih ayah kerana menyara akak dengan adik-adik dengan penuh kasihsayang..
Cuba penuhi setiap permintaan anak-anak ayah yang kecil masa dulu..
Dari 4bersekolah,
Sekarang tinggal had yang bongsu tu je..

Maafkan akak, 
Akak belum cukup sempurna nak membalas bakti, budi, pengorbanan ayah selama ni..
Akak dah buat sehabis baik untuk banggakan ayah..
Akak doakan semoga ayah panjang umur, murah rezeki, sentiasa sihat, dan sentiasa menjadi "daddy-cool"..
Dan juga tolong jagakan sigedik kat rumah tu.. -- Iman :D

Selamat HariJadi, Ayah!

Masa ni konvo adik aku last year kat MSU
Ingat lagi,
Masa zaman budak-budak dulu.
Setiap kali harijadi,
Selalu tanya ayah,
"Ayah tak beli kek ke balik keje tadi??"
"Ayah lupa, jap lagi ayah belikan kek."
"Kek?! Kek apa, coklat eh??"
"Ayah beli KEK PISANG kang eh."

Aku mati-mati ingatkan kek pisang ni had yang macam dalam kek tu ada potongan pisang,
Then atas kek tu ada buah-buahan lain..
Ihsan pakcik Google

Rupanya kek pisang ni haaa..
Ihsan pakcik Google
=.=''

No comments: